Cursuri de Yoga

Cursuri de Yoga

Fundatia Sundari organizeaza cursuri de yoga pe diferite grupe de studiu.

Grupele de incepatori in practica yoga se formeaza in fiecare an la sfarsitul lunii septembrie si inceputul lunii octombrie. Înscrierile la anul 1 se fac până în luna decembrie. Prima luna de curs este complet gratuita! Puteţi urma acest curs în peste 100 de localităţi din Romania.

Şedinţele de yoga sunt foarte practice si au loc săptămânal. La fiecare lectie se invata o tehnica/postura yoga noua.

În cadrul cursului se exersează tehnici de hatha-yoga, care includ exerciţii de încălzire, posturi corporale (asana) statice sau dinamice, exerciţii de ritmare a suflurilor respiratorii (pranayama) şi relaxare yoghină profundă.

Predarea tehnicilor se face progresiv, gradat, începând cu cele mai uşoare. Ele pot fi practicate de oricine. Abordarea gradata asigură pregătirea corpului şi a structurilor energetice pentru a putea practica, în timp, cu uşurinţă, şi tehnici yoga avansate.

Exerciţiile se realizează sub îndrumarea unor instructori yoga cu experienţă. Le puteti pune intrebari si veti primi raspunsuri venite in primul rand din experienta. Ghidarea in practica yoga este esentiala mai ales la incepatori.

Chiar şi pentru cei care la început sunt mai puţin flexibili, yoga se dovedeste a fi foarte eficace, dacă este practicata cu atenţie şi răbdare, anticipând succesul.

Despre ce invatati?

Fiecare lecţie practică este însoţită de predarea unor elemente teoretice cu aplicaţii practice: veţi învăţa despre centrii de forţă, despre alimentaţie, despre atenţie, conştientizare etc. Toate elementele predate în cadrul acestui curs urmăresc să vă ofere suficiente informaţii pentru a putea avea o viaţă sănătoasă, armonioasă şi fericită.

În plus, veţi putea afla o mulţime de lucruri inedite despre concentrarea şi meditaţia yoghină, dar şi secretele culorilor, astrologie esoterică, tehnici de reîntinerire şi cure de purificare, tainele celor zece Mari Puteri Cosmice din tradiţia orientală şi multe altele. Tehnicile şi noţiunile teoretice predate vă vor oferi în timp o bună cunoştere a formelor tradiţionale de yoga: hatha-yoga, karma yoga, bhakti yoga, raja yoga, jnana yoga, Maha Vidya yoga etc. Cei interesaţi de aprofundarea aspectelor spirituale vor descoperi încă din primele cursuri că yoga este de fapt un sui-generis sistem de „spiritualitate practică”.

Pentru informaţii suplimentare despre cursuri vă rugăm să ne contactaţi la telefon +40732401791


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *